Гарнітура доповненої реальності Apple Vision Pro 1Tb

175888,00
грн.
189436,00
грн.

Apple Vision Pro

Технології віртуальної реальності вже ні для кого не є новинкою, а більшість провідних світових компаній так чи інакше зробили свої (успішні та не дуже) спроби закріпитись на цьому сегменті ринку. А от Apple до останнього уникали того знаменного моменту, який можна було б визначити як перший крок бренду в сходженні на вершину AR/VR.
Та врешті це сталось, і на потіху мільйонів своїх прихильників, хлопці та дівчата з Купертіно врешті представили перший фірмовий шолом доповненої реальності, який обіцяє назавжди змінити правила гри.

Робочий процес майбутнього

Apple Vision Pro дарує вам змогу створити робоче місце мрії — подорожуйте мережею в Сафарі, спілкуйтесь з друзями в месенджерах та працюйте над власними проектами у ВР, залишаючись присутнім і у світі навколо вас.

Інноваційний спосіб розваг

Vision Pro перетворює вашу спальню чи вітальню на персональний кінотеатр. Фільми, ігри та телепередачі відкриються для вас по-новому завдяки захопливому Просторовому аудіо та приголомшливому зображенню з безпрецедентною кількістю пікселів, яка перевершує стандарти сучасних 4K-телевізорів.

Вдихніть життя у свої спогади

Vision Pro одночасно є й першою 3D камерою Apple, з допомогою якої ви можете створювати об'ємні знімки та відео. Вони, мов ковдра, будуть щоразу огортати вас, даючи змогу поринути в приємні моменти життя знову та знову.

Конференц-зала у вас вдома

Розв'язання робочих питань ще ніколи не було таким легким. Масштабування співрозмовників при дзвінках у FaceTime з Vision Pro має натуральну величину, створюючи враження, що зустріч з колегами справді відбувається у вашій кімнаті, а не в режимі онлайн.

Авторський дизайн

Декілька десятиліть досвіду, помилок та тріумфів підводили Apple до цього кульмінаційного моменту, адже AR/VR шолом Vision Pro є найбільш амбітним проектом за всю історію існування каліфорнійського бренду. Інженери та дизайнери задіяли весь свій геній, щоб об'єднати передові технології та комфортний форм-фактор в один цілісний, зручний прилад.

visionOS

На базі macOS, iOS та iPadOS для Vision Pro створили окрему операційну систему, яка забезпечує інтуїтивне та просте керування. Використовуйте погляд в якості курсора, пальці замість мишки та голос як альтернативу клавіатури.

Революційна потужність

В цьому шоломі використовується унікальна система з двох чіпів, задачею яких є багатозадачність, отримання максимальної продуктивності та бездоганного користувацького досвіду. Потужний чіп нового покоління M2 одночасно підтримує роботу visionOS та забезпечує приголомшливу графіку. В той самий час абсолютно новий чіп R1 використовується для обробки вхідних даних від камер, датчиків і мікрофонів шолому та для потокової передачі зображень на дисплей у режимі реального часу.