б\в iPhone 12 Pro 128 GB Gold

19174,00
грн.
Цей красунчик закохає в себе кожного - iPhone 12 Pro

Його можна сміливо обирати, без усіляких сумнівів, адже це новий смартфон, який відкриває великі можливості.
  • Мега міцне керамічне скло передньої панелі та ідеальне матове покриття заднього корпуса, роблять його дизайн ще більш неперевершеним та витриманим.
  • Трохи про дисплей iPhone 12Pro , це новенький OLED-екран, який робить кольора ще більш сприятливими для очей та більш енергозабезпеченним при щоденному використанні.
  • Приємний бонус, який також грає важливу роль : збільшена контрастність, тому більше не потрібно ховатися від палкого сонця, адже віднині зображення завжди буде передаватися ідеально.
  • Слова про камеру будуть зайві) - Не дивлячись на те, що вона завжди була неперевершена - стало ще краще! Тепер ваші фото у темряві, будуть достатньо яскравими, навіть у режимі "портрет". Так - так, поліпшена нічна зйомка та деталізація, яка надає змогу здобутися професіональних фото.
  • Відеозйомка - покращена стабілізація, чіткість і плавність зображення.
Просто мрія кожного!

iPhone 12 Pro в ІДЕАЛЬНОМУ стані
Такий Айфончик виглядає та фунціонує, як новий. Деколи помічаються поодинокі мікроподряпини, які легко перекриваються захисним склом чи гарненьким чохольчиком. АКБ від 92 до 100%, з коробкою в комплекті


iPhone 12 Pro у ПОГАНОМУ стані
Ми б змогли запропонувати вам варіант "подешевше", але нашою метою є забезпечити вам найкращий досвід користування гаджетом від MacFon. Ми прагнемо, щоб ви отримали максимальне задоволення та найкращу якість. Тому поганого стану в наявності немає :)