б\в iPhone 13 128 GB Starlight

20641,00
грн.
iPhone 13 в ІДЕАЛЬНОМУ стані
Такий Айфончик виглядає та фунціонує, як новий. Деколи помічаються поодинокі мікроподряпини, які легко перекриваються захисним склом чи гарненьким чохольчиком. АКБ від 92 до 100%, з коробкою в комплекті


iPhone 13 у ПОГАНОМУ стані
Ми б змогли запропонувати вам варіант "подешевше", але нашою метою є забезпечити вам найкращий досвід користування гаджетом від MacFon. Ми прагнемо, щоб ви отримали максимальне задоволення та найкращу якість. Тому поганого стану в наявності немає :)

Дисплей цього смартфона - OLED-панель, яка на 28% яскравіша за минулорічну модель. Звичайна яскравість - 800 ніт, а для фотографій і відео HDR яскравість досягає 1200 ніт. Що ви отримуєте? Сяючий білий, насичений чорний і всі відтінки між ними. На iPhone 13 кольори виглядають чудово завдяки широкій колірній гамі професійної якості.


Оптична стабілізація зображення завдяки зсуву зображення матриці забезпечує чіткі фото, навіть коли об'єкт рухається. А режим Cinema Mode нового Apple iPhone автоматично створює ефекти глибини та змінює фокус. Він сфокусується на об'єкті, розмиє фон і, коли виявить новий об'єкт у кадрі, автоматично змінить фокус. Ви навіть можете відрегулювати глибину різкості після завершення зйомки.


Фотографічні стилі на новому iPhone 13 настільки розумні, що можуть посилювати або послаблювати кольори, зберігаючи при цьому природні тони шкіри. Вони дозволяють вам ставити свій особистий друк на ваших фотографіях. На відміну від фільтрів, стилі застосовують необхідні коригування кожної області зображення без зміни відтінків шкіри. Наприклад, виберіть "Яскравий", щоб зробити фотографії світлішими і яскравішими, "Насичений контраст" - для більш темних тіней і яскравих кольорів, а "Холодний" або "Теплий" - для посилення синього або золотистого відтінку.