Кабель Usams USB 2.4 to USB - C

177,00
грн.
259,00
грн.
Магнітний кабель для заряджання  Topk USB Type-C 1m 2.4A  360°  -  друге покоління магнітних кабелів всесвітньо відомого виробника мобільних аксесуарів Usams .
Високоякісний магнітний кабель Usams  відмінно підходить для заряджання вашого пристрою. Дозволяє заряджати ваш гаджет від USB-порту комп'ютера або зарядного пристрою. Відмінно підходить для високошвидкісних зарядних пристроїв Quick Charge 2.0. Кабель  має захист від перенапруги  для безпеки вашого пристрою  Особливістю даної моделі є його універсальність та надійність.
Важливо! Кабель не підтримує передачу даних, синхронізацію - лише заряджання.
Міцний та еластичний з посиленою подвійною нейлоновою обплетенням та посиленим магнітом, у порівнянні з попередніми версіями. Корпуси роз'ємів виготовлені з алюмінію , шнур має багатошарову структуру , що дозволяє експлуатувати кабель набагато довше. Кабель оснащений світлодіодним підсвічуванням , що дозволяє легко знайти пристрій уночі, але при цьому не сліпить і не заважає спати.
Відмінною особливістю цієї моделі є конектор, який  дозволяє обертати кабель на 360° . За рахунок круглої конструкції не потрібно шукати певного положення кабелю щодо конектора - кабель підключається під будь-яким кутом.
Высокая мощность заряда 5V 2.4A, что позволяет использовать функцию быстрой зарядки Quick Charge 2.0 ( Внимание !!! Быстрая зарядка возможна при соблюдении двух условий - во-первых выходная мощность зарядного устройства должна соответствовать мощности быстрого заряда, во-вторых заряжаемое устройство должно поддерживать функцию быстрой зарядки ).
Предназначение кабеля:
 - зарядка устройств с входом USB Type-C:
 - передача данных и синхронизация - Не поддерживается !:
Характеристики:
 - Потужність – 5V 2.4 A;
 - довжина - 1 м;
 - Колір чорний;
 - швидка зарядка - Quick Charge 2.0;
 - інтерфейс - USB -> USB Type-C;
 - захист від перенапруги;
 - обертання на 360 °;
 - багатошарова структура шнура;
 - світлодіодна індикація заряду;
 - посилена нейлонова обплетення;
 - корпуси роз'ємів - алюміній;
 - посилений магніт;
 - Пилозахисний;
Комплектація:
 - Магнітний кабель – 1 шт.
 - Конектор USB Type-C – 1 шт.
 - Упаковка – 1 шт.