Бездротова зарядка стенд Smart 3 in 1 Y91 15W \black\

1856,00
грн.
Бездротова зарядка стенд Smart 3 in 1 Y91 15W – Надтонка зарядна станція з алюмінієвого сплаву: Метал із алюмінієвого сплаву штампований і має вбудовані 3 модулі бездротової зарядки. Суперміцний пристрій, здатний прослужити вам десять років і більше. Заряджайте телефон, годинник і навушники одночасно з впевненістю!
Бездротова зарядна станція 3 в 1. Наша док-станція для бездротової зарядки може одночасно заряджати більшість телефонів, Apple Watch та Airpods. Просто помістіть їх на зарядну поверхню та насолоджуйтесь швидкою бездротовою зарядкою. Широка сумісність з усіма пристроями Android та IOS з підтримкою Qi, включаючи iphone 15, 14, 13/13 Pro/13 Pro Max/12/12 Pro/12 Pro Max/11/11 Pro/11 Pro Max/XS/XS Max/ XR/X /8/8P або Qi Samsung Galaxy Series, iWatch SE8/7/6/5/4/3/2, AirPods Pro/3/2. Обов’язковий пристрій для шанувальників Apple.

Високошвидкісний бездротовий зарядний пристрій: після багатьох екстремальних випробувань та відгуків фанатів ми використовуємо потужні зарядні чіпи та електронні компоненти світового класу, щоб гарантувати якість зарядного пристрою, а також до комплекту поставки входить спеціальний адаптер потужністю 18 Вт, який може заряджати ваш мобільний телефон на високій швидкості. та безпечно. iPhone, iwatch та AirPods разом можна зарядити лише за 2–3 години.

Док-станція для заряджання з багатофункціональним захистом: конструкція бездротового зарядного пристрою для швидкого заряджання. З захистом від перевантаження струмом, захистом від перенапруги та захистом від перегріву, а також функцією виявлення сторонніх предметів. Розумна конструкція внутрішньої схеми може запобігти пошкодженню акумулятора обладнання від перезаряджання та забезпечити безпечне заряджання пристрою. (Примітка: під час заряджання видаляйте магнітні або металеві аксесуари з чохла телефону.)

Розумний нічник: Ніжний синій індикатор не тільки чітко показує стан зарядки, але й не турбуватиме вас під час сну, що є ідеальною зарядною станцією. Синій світловий індикатор вказує на те, що телефон заряджається правильно, а синє миготливе світло попереджає вас про наявність стороннього предмета.Його можна увімкнути/вимкнути вручну, якщо вас турбує світло.