Фен для волосся Dyson Supersonic Neural Hair Dryer (Vinca Blue/Topaz) (515445-01)

25592,00
грн.
27726,00
грн.

Чому варто купити фен Dyson Supersonic Neural Hair Dryer ?

Завдяки компактному, але потужному двигунові Dyson Hyperdimium, що створює контрольований повітряний потік, Supersonic Nural Hair Dryer здатен за лічені хвилини просушити волосся будь-якої довжини та густини. Фен не просто дмухає на вас холодним чи теплим потоком, а втягує в себе довколишнє повітря та подає його під втричі збільшеним тиском, що гарантує найвищу можливу продуктивність.
Також дана модель оснащена інтелектуальною сенсорною технологією, яка розроблена для захисту вашого волосся та шкіри голови від теплового пошкодження. Фахівці Dyson назвали ці датчики Nural, і вони запрограмовані на проекцію невидимого інфрачервоного променя на вашу голову, виявлення екстремального тепла й своєчасне автоматичне зниження температури до 55 C.
Лабораторні випробування компанії показали, що така температура є комфортною для типів шкіри та волосся більшості людей, але й одночасно достатньо ефективною, щоб швидко висушити навіть найгустіші пасма. Саме тому сингапуро-британський бренд обіцяє, що попри нижчу температуру, Supersonic Nural надасть вашому волоссю неповторного сяйва та зробить укладку легкою

Dyson Supersonic: стиль у кожній деталі

Хоча зовнішність Nural відчутно нагадує попередню модель Supersonic, освітлення та датчики, які пристрій гордо демонструє під своїм прозорим корпусом, надають йому дуже цікавої футуристичної естетики, яка зацікавить усіх. Такий дизайн стане справжньою окрасою вашої ванни чи салону краси, а кожна укладка вартуватиме вихваляння на червоних доріжках Голлівуду.

Технології та особливості фена Dyson

Потік холодного повітря є багаторічною фішкою фенів Dyson, яка залишається характерною і для Nural. Цей режим з температурою 28 градусів буде корисним для укладання вже сухого волосся або звичайного його освіження в будь-яку пору доби. Загалом же система фену передбачає 5 основних режимів з трьома швидкостями — 100, 80, 60, 28 градусів та окремий 55 градусний Scalp Care Mode.

Магнітні насадки для вдалої укладки

Комплектація Dyson Supersonic Nural Hair Dryer налічує 5 змінних насадок, щоб кожен міг отримати від фену максимум користі: Gentle Dry. Зручна насадка для сушіння та укладки, що подає рівномірний дбайливий потік повітря. Сумісна з Scalp Care Mode. Дифузор. Насадка, яка проникає глибоко у волосся для створення кучерів та хвиль.
Концентратор. Переосмислена насадка зі ще вужчим та ширшим носиком для професійної укладки. Сумісний з Scalp Care Mode. Flyaway. Фірмовий аксесуар з ефектом Коанда. Вирівнювач. Насадка для усунення розпушування волосся, яка допоможе у створенні природної, рівної укладки. Сумісний з Scalp Care Mode.