Стайлер для довгого волосся Dyson Airwrap Multi-styler Complete Long (Vinca Blue/Rose)

27672,00
грн.
Стайлер для волосся Dyson Airwrap Styler Complete - це оригінальний продукт від бренду Dyson, який відразу після релізу отримав чимало схвальних відгуків від користувачів і професіоналів. І в цьому немає нічого дивного, адже розробники доклали чимало зусиль, щоб створити ультракрутий, надійний та практичний стайлер для догляду за різними типами волосся.

Зараз ви можете побачити фени та стайлери від бренду Дайсон у найкращих салонах краси та SPA у різних куточках світу, адже вироби зарекомендували себе на практиці якнайкраще. І в березні 2022 року розробники презентували вдосконалену версію бестселера Dyson Airwrap Multi-styler Complete Long.
  • З насадками для різної довжини волосся.
  • Створення локонів та хвиль. Розгладжування. Висушування волосся. Без екстремальних температур. Підходить для різних типів волосся.
  • У комплекті: циліндрична насадка Airwrap™ діаметром 30мм, циліндрична насадка Airwrap™ діаметром 20мм, жорстка щітка для випрямлення волосся, кругла щітка для створення об'єму, висушена насадка Коанда, дорожній кейс.
  • Обладнаний двигуном з цифровим керуванням Dyson V9.
  • Інтелектуальна система контролю вимірює температуру повітря 40 разів на секунду і регулює нагрівання, щоб температура залишалася нижче 150°C.
  • Ефект Коанда притягує ваше волосся до циліндричної насадки, а потім накручує. Без використання затискачів, рукавичок або інших незручних пристроїв для завивки. Об'ємні локони та хвилі.