Зарядний пристрій Apple 35W Dual USB-C (MNWP3) білий

3949,00
грн.
4666,00
грн.

Зарядний пристрій Apple 35W Dual USB-C (MNWP3) білий

Для двох девайсів

Ще один порт зайвим не буває. Зарядний пристрій Apple 35W Dual USB-C (MNWP3) з двома роз'ємами USB-C дозволяє заряджати не один, а два пристрої одночасно. Один адаптер та нічим не обмежений комфорт у використанні. Більше немає потреби перемикатися між пристроями або шукати вільну розетку – все вже під рукою.


Універсальний блок

Apple 35W Dual USB-C (MNWP3) – справжній універсал. Ви можете використовувати його з різними пристроями – від iPhone до MacBook Air. Не потрібно купувати різні зарядні гаджети, тому що цей адаптер підходить для всього. Будьте впевнені, ваша техніка зарядиться швидко та безпечно завдяки продуманим технологіям «яблучного» бренду.


Сумісність із World Travel

Ви можете використовувати цей адаптер у кожній точці своєї мапи мандрівника. З технологією World Travel та спеціальним перехідником можна заряджати пристрої в будь-якій розетці у будь-якій країні світу. Не турбуйтеся про сумісність із місцевою електромережею: адаптер подужає будь-яке завдання. Додайте його до блоку Apple 35W Dual USB-C (MNWP3) – і подорож стане мегакомфортною.