Зарядний пристрій Apple 12W USB (MGN03ZM/A) білий

799,00
грн.

Apple 12W USB GN03ZM/A

Адаптер живлення для електронних девайсів і гаджетів Apple 12W USB GN03ZM/A дозволяє легко, швидко та ефективно поповнити енергію смартфонів, планшетів, смарт-годинників і плеєрів однойменного виробника. Універсальний зарядний пристрій виконано в білому кольорі. Він має компактні розміри, завдяки яким ви зможете зарядити iPhone, iPad, Apple Watch або iPod де завгодно. Адаптер гарантує оптимальні параметри струму та напруги для правильної підзарядки вашого девайса, легко підключаючись до стандартної розетки.


Технічні характеристики

Компактний і продуктивний адаптер живлення Apple 12W USB GN03ZM/A володіє максимальною вихідною потужністю 12 Вт і максимальним значенням сили струму в 2,4 А. Це дозволяє збільшити швидкість зарядки підключеного електронного пристрою. На корпусі адаптера знаходиться порт USB для підключення кабелю живлення. Напруга на виході становить 5,1 В, сила струму — 2,4 А , що ідеально підходить для ефективної зарядки iPad. Адаптер відмінно підійде для підключення до будь-якої розетки з напругою від 100 до 240 В.


Надійність і універсальність

Корпус адаптера живлення виготовлений з високоякісного удароміцного пластика, який стійкий до деформації та пошкодження. Завдяки надійній збірці, якісним матеріалам пристрій для зарядки довго прослужить. Широка сумісність дає універсальність використання даного адаптера для підзарядки пристроїв Apple. Він сумісний з iPhone 5-14, iPad від mini до Pro моделей і iPod, починаючи з 4-го покоління й закінчуючи 7-м. Крім того, ви зможете дуже швидко зарядити розумний годинник Apple Watch.