Apple TV 4k 64GB (Wi-Fi) (2022) (MN873)

6449,00
грн.
6995,00
грн.

Apple TV 4k 64GB (Wi-Fi)



Доступні моделі

  • Wi-Fi 6 та 128 ГБ внутрішньої пам’яті.
  • Wi-Fi 6 та Ethernet і 256 ГБ внутрішньої пам’яті.

Дизайн
Корпус цьогорічного Apple TV 4K вдалось зробити дещо меншим, але загальна естетика і габарити девайса залишились без змін. Це все та ж квадратна коробка з логотипом корпорації на верхній панелі, портами ззаду та індикатором живлення спереду.

Продуктивність та функції

Apple TV 4K 2022 оснащений чипом A15 Bionic, який використовується в недавніх iPhone. Він збільшує продуктивність центрального та графічних процесорів на 50 та 30 відсотків відповідно. Все це забезпечує більш плавну навігацію в інтерфейсі та досконалішу обробку зображення.
Ще одним ключовим оновленням є підтримка HDR10+, яка за принципом роботи схожа на Dolby Vision (теж доступна на моделі 2022-го року). Цей динамічний формат використовується для оптимізації контрасту між сценами або кадрами, що значно підвищує насиченість контенту.
Також підтримується робота відео-форматів HDR10 і HLG, і аудіо-форматів Dolby Atmos і Dolby Digital Plus. Для виводу зображення використовується порт HDMI 2.1, який забезпечує якість 4K зі швидкістю до 60 кадрів за секунду.
Навігація в інтерфейсі tvOS відбувається з допомогою оновленої версії пульта дистанційного керування Siri remote. Він оснащений кнопками та мікрофоном для зчитування голосових команд. Для зарядки використовується USB-C. Завдяки Bluetooth 5.0 можливе використання Apple TV 4K в системі розумного дому, а також зручне поєднання з іншими гаджетами Apple.