Apple TV 4k 64GB (2021) (MXH02)

5890,00
грн.
6391,00
грн.

Apple TV 4k 64GB (2021)



На весняній презентації у квітні 2021 року компанія Apple представила нове покоління медіаплеєрів Apple TV 4K. Телевізійна приставка отримала оновлення у вигляді потужного процесора A12 Bionic, унікальний пульт з новими опціями, підтримку технології Dolby Vision та удосконалені алгоритми відтворення HDR-контенту.
Завдяки нововведенням процес перегляду відеоконтенту з улюблених сервісів, спортивних подій, фільмів та серіалів стане ще приємнішим.

Калібрування дисплею

Одним з важливих оновлень для Apple TV 4K стала можливість додаткового налаштування телевізора за допомогою дисплею iPhone. На такий крок розробників надихнули користувачі, що неодноразово у повсякденному житті стикались з довгим і складним процесом калібрування.
Тепер усе набагато простіше і доведено практично до автоматизму. Для максимально швидкого регулювання балансу білого кольору та покращення якості картинки достатньо зробити кілька кроків:
  • Піднесіть ваш iPhone до екрана телевізора фронтальною стороною
  • Переконайтесь, що пристрій знаходиться по центру рамки
  • Тримайте ваш iPhone на відстані не більше 2,5 сантиметра від телевізора
  • Зачекайте протягом кількох секунд на завершення налаштування
  • Насолоджуйтесь улюбленими шоу, фільмами та серіалами у відмінній якості

Дійсно Smart

Медіаплеєр від Apple за своїми “інтелектуальними” можливостями та показниками продуктивності з легкістю обходить усіх конкурентів. Нова модель приставки працює на основі інноваційного процесора A12 Bionic з 64-бітною архітектурою, завдяки якому усі процеси максимально швидкі та плавні. Apple TV 4K доступний у двох конфігураціях пам’яті — 32GB та 64GB.

Максимум реалізму

Apple TV 4K підтримує технологію Dolby Vision, що створена для максимального розкриття особливостей відео у форматі HDR. Саме завдяки технологіям Dolby та потужному процесору медіаплеєр здатен відтворювати ролики з частотою кадрів, яка вдвічі перевищує стандартні параметри HDR. При цьому кольори, стрімкі події, дрібні деталі виглядають дуже чітко й реалістично.
Спортивні трансляції, історичні серіали, ролики на YouTube буквально оживають та переносять вас у сам вир подій ще й завдяки звуку. Apple TV 4K здатен перетворити ваш дім на кінотеатр, та занурити вас у максимально об’ємний і глибокий звук. Основне — щоб ваша аудіосистема підтримувала технологію масивного звучання за стандартом Dolby Atmos.