Apple TV 4k 64GB (MP7P2)

5349,00
грн.
5790,00
грн.

Apple TV 4k 64GB



Є у вас 4k телевізор чи ні і ви хочете Apple TV, це буде ідеальний вибір. Брати стару версію, яка в ціні майже нічим не відрізняється від нової — не особливо розумно. Тому що крім підтримки 4k «завезли» ще кілька «улучшалок» зображення і звуку:
  • Підтримка HDR. Розширений динамічний діапазон, в рамках якого на темних місцях на відео з'являються деталі, які раніше приховував чорний колір. Така ж історія з яскравими.
  • HDR10. Це безкоштовна технологія, яка дає можливість працювати з широким динамічним діапазоном в середній якості.
  • Dolby Vision. Dolby Vision — технологія Dolby Labs, створена для відео з широким динамічним діапазоном (HDR). І хоча HDR в відео відрізняється від фото-HDR, в цілому вони переслідують одні й ті ж цілі — показати широкий динамічний діапазон, більш детальний як в яскравих, так і в темних місцях зображення одночасно.
  • Dolby Atmos. Наступне покоління об'ємного звуку, яке орієнтується на розташування людей і речей в просторі.

Всі фільми, що були у вас в бібліотеці, магічним способом стануть 4k (але це не точно). Таких фільмів не особливо багато, а перехід досить не приємний. Великі розміри фільму повинні бути компенсовані швидкістю інтернету або розмірами носія. Благо можна підключити жорсткий диск і крутити фільми звідти.