Apple Pencil Pro (MX2D3) (2024)

6999,00
грн.
7631,00
грн.

Apple Pencil Pro 2024


Apple Pencil став переломним моментом для сімейства iPad Pro. Його інноваційні можливості є джерелом натхнення для безлічі творчих людей по всьому світу, адже вони пропонують користувачам нові способи для втілення своїх ідей та перенесення їх з уяви в реальність. Саме тому реліз Apple Pencil Pro обіцяє бути не менш важливою подією для всіх власників професійних планшетів Епл, яка перенесе досвід користування Pencil на кардинально новий рівень.

Концептуально цей аксесуар повинен стати вашою чарівною паличкою, тому його нові можливості відкриваються одразу. Так, інноваційний сенсор, який вмонтовано в основу Pencil поряд з вашими пальцями, надає нові шляхи взаємодії з пристроєм. Його стискання може викликати панель інструментів чи палетку на екрані планшета, а інтегрований гіроскоп дозволяє крутити Pencil в руці, щоб керувати інструментом, який ви використовуєте, змінюючи його орієнтацію. Це помітно підіймає продуктивність, щоб ваша креативність не знала меж.

Також стилус підтримує екосистему Find My, з якою ви зможете швидко братися до роботи, навіть якщо втратили Apple Pencil Pro у творчому хаосі на столі чи в сумці. Крім того, даний аксесуар зберігає всі функції попередників, зокрема низьку затримку, ідеальну до пікселя точність, датчики тиску, функцію подвійного дотику, Apple Pencil Hover та, звичайно, зберігання й зарядку на магнітній панелі вашого iPad Pro.

Що не менш важливо, кожен розробник програмного забезпечення може створювати нові функції для Apple Pencil Pro. Так, одного стискання стилуса в Procreate достатньо для виклику меню дій без необхідності торкатись екрана, а використання функції Hover дозволить швидко обирати той шар зображення, з яким ви хочете працювати. Пересування об'єктів супроводжується відповідним тактильним сигналом, що повідомить про ідеальне центрування одного об'єкта відносно іншого.