Apple AirTag (MX532)

1349,00
грн.
Розумний маячок Apple AirTag — це легкий спосіб пошуку важливих особистих речей. Відколи творці з Купертіно анонсували аксесуар користувачі з нетерпінням очікували на випуск.

У чому особливість?
Пошуковий трекер можливо закріпити на ключах, гаманці чи рюкзаку і в разі втрати — знайти місцерозташування предмета з точністю до кількох сантиметрів. Маленький та стильнийi Пристрій виконаний з глянцевого сріблястого металу та чимось нагадує невелику монетку. На весняній презентації представники Apple наголосили, що ви сміливо можете доповнювати лаконічний дизайн пошукового трекера гравіюваннями і яскравими фірмовими аксесуарами. Та навіть попри скромні розміри маячок міцний та надійно захищений від вологи за стандартом IP67 (IEC 60529). Цей рейтинг означає, що допускається занурення у воду на глибину до 1 метра тривалістю до 30 хвилин. Але звісно виробник рекомендує уникати надмірного впливу вологи, пилу і бруду на пристрій. Параметри AirTag доволі мініатюрні та складають 31,9 міліметра в діаметрі, а товщина лише 8,0 мм. Вага трекера майже не відчутна, можна сказати, що невагома — 11 грамів. Всередині маячка розміщена кругла тонка батарейка CR2032, яку за необхідності користувач може замінити самостійнo.

Як користуватись трекером AirTag?
Перше підключення AirTag максимально просте, адже достатньо всього одного дотику для миттєвої синхронізації з вашим iPhone або iPad. Оберіть бажану назву для нового трекера та прикріпіть маячок до потрібної речі. Тепер, коли до вашої речі прикріплений маячок — ви зможете знайти те, що потрібно за звуком. AirTag має мініатюрний динамік, що подає звуковий сигнал, який вмикається через програму “Локатор”. Достатньо відкрити додаток, перейти у вкладку “Речі” та обрати ввімкнення звукового сигналу. Трекер AirTag транслює захищений сигнал по Bluetooth, що приймається найближчими пристроями в яких увімкнена функція “Мережа локатора”. Пристрої надсилають дані про точну геопозицію вашого маячка в хмарний сервіс iCloud, а вже тоді ви бачите актуальну інформацію про місцерозташування трекера у додатку “Локатор”. AirTag можна за необхідності в кілька кліків перевести в режим пропажі. У момент коли трекер буде виявлений одним з пристроїв Apple, що підключені до мережі — ви отримаєте автоматичне сповіщення на iPhone, iPad або Apple Watch.

Абсолютна анонімність
Лише ви бачите де на карті знаходиться ваш AirTag. Вся інформація про геолокацію, історію переміщень, а також інші дані є цілком анонімними та шифруються на кожному етапі. Навіть представники Apple не знають, де зараз розміщений ваш AirTag і які пристрої допомогли вам у його пошуку.

Знайди мене
При налаштуванні маячка AirTag ви можете увімкнути опцію передачі контактних даних тим, хто його знайде. Для цього користувач повинен буде торкнутись смартфоном з підтримкою NFC до вашого AirTag. Все максимально просто!

Захист від шпигунів
AirTag має суперможливість надійного захисту від небажаного відстеження за допомогою чужого пошукового маячка. Якщо система виявить пристрій, який переміщається разом з вами — передасть на нього звуковий сигнал для привернення вашої уваги. Звісно, система не реагуватиме на маячки AirTag, що знаходяться поряд зі своїми власниками.