Очищувач повітря Dyson Purifier Pure Hot + Cool HP09 (White/Gold)

31728,00
грн.
34322,00
грн.

Очищувач повітря Dyson Pure Hot + Cool HP09 White/Gold

Чистота повітря є вирішальним елементом добробуту та затишку вашого помешкання, від якості котрого на пряму залежить самопочуття кожного члена родини, особливо людей, які страждають від алергії. Сучасний ринок пропонує безліч очищувачів повітря різного класу, але ніхто не зможе справитись з продуктивністю Dyson Pure Hot + Cool Formaldehyde HP09. Pure Hot + Cool Formaldehyde HP09 є флагманом в новому покоління очищувачів повітря від Dyson і пропонує повний набір засобів, щоб робити атмосферу дому ще затишнішою.

Особливості Dyson Purifier Pure Hot + Cool HP09:

  • Подвійна система фільтрування. HEPA та активоване вугілля створюють досконалий тандем, здатний усувати 99.97% алергенів і мікроскопічних часток повітря розміром до 0.3 мікрона. Фільтри прості в обслуговуванні та можуть бути почищені самостійно, без допомоги спеціалістів.
  • 3 режими роботи — звичайне очищення, очищення з охолодженням (повітряний потік освіжатиме дім в теплу пору року) та очищення з підігрівом (ідеальний варіант для пізньої осені та взимку).
  • Технологія Air Multiplier. Вона пропускає через пристрій 324 літри повітря за секунду, створюючи потужний потік, який плавно розходиться по всій кімнаті та не викликає подразнень.
  • Кут обертання від 45 до 350 градусів.
  • Опція підтримування стабільної температури та чистоти повітря.
  • Звітність про PM 2,5, PM 10, ЛОС і NO2.
  • Стильний футуристичний дизайн зі зручним РК-дисплеєм та пультом дистанційного керування.
  • Нічний автоматичний режим для цілодобової роботи.
  • Зручний мобільний додаток.

Кому підійде очищувач повітря Dyson Pure Hot + Cool HP09?

Dyson Hot+Cool Formaldehyde — унікальний пристрій 3-в-1. Він є надзвичайно потужним та забезпечує декілька варіантів керування якістю повітря у вашому домі, включно з очищенням, охолодженням та підігрівом. Відмінною його рисою, окрім усунення алергенів з повітря, є ще й повне знищення формальдегіду. Щобільше, каталітичний фільтр пристрою надзвичайно легкий в обслуговуванні.
Всі переваги Dyson Pure Hot + Cool HP09 гарантують всебічний догляд за повітрям вашого дому та легкість легень членів родини, незалежно від умов за вікном, що є маст-хевом для жителів мегаполісів та алергіків.