Набір Консоль Sony PlayStation 5 Blu-ray 825GB White + Гра Mortal Kombat 1

394731243
23779,00
грн.
25907,00
грн.

Sony PlayStation 5 Blu-ray


Sony PlayStation 5 Blu-ray - це останнє покоління консолі PlayStation, випущене в листопаді 2021 року. Вона оснащена потужними користувацькими CPU і GPU, швидким SSD-накопичувачем, приводом 4K UHD Blu-ray, а також новим контролером DualSense з адаптивними тригерами і тактильним зворотним зв'язком. PS5 Blu-ray підтримує зворотну сумісність з більшістю ігор для PS4, а також поліпшену графіку, продуктивність і час завантаження деяких з них. PS5 Blu-ray також пропонує багатий вибір ексклюзивних ігор, таких як Demon's Souls Remake, Marvel's Spider-Man: Miles Morales3, Ratchet & Clank: Rift Apart.

Mortal Kombat 1


Mortal Kombat 1 - файтинг, розроблений NetherRealm Studios і виданий Warner Bros. Interactive Entertainment, випущений у вересні 2023 року для PS5 Blu-ray. Це одинадцята основна частина серії Mortal Kombat, відомої своїми жорстокими боями, кровопролиттям і смертельними наслідками.
У Mortal Kombat 1 представлений відроджений всесвіт Mortal Kombat, створений богом вогню Лю Кангом, який переміг Кроніку в Mortal Kombat X. Mortal Kombat 1 представляє нову бойову систему, режими гри і смертельні ситуації, які відкривають нову еру культової франшизи.