Автомобільний тримач Baseus Mouth Series 3.75-7 \black\

290,00
грн.

Високоякісний функціональний холдер

Автомобільний утримувач телефону Baseus Big Mouth Pro Car Mount забезпечує комфортне зберігання та використання смартфона в автомобілі. Його перевагами є люксовий фірмовий стиль, ергономічність, надійність та функціональність. Жодних проблем із встановленням та міцна фіксація тримача зі смартфоном доповнюють плюси даної моделі. Незмінно висока якість, фірмовий стиль та надійність матеріалів супроводжують продукцію цього виробника. Максимальний комфорт у вашому авто гарантовано.

Комфортне надійне кріплення

Щільна і легка фіксація автомобільного тримача Baseus Big Mouth Car Mount обумовлена ​​ретельно продуманою конструкцією. Зручне місце кріплення та спеціальний затискач дозволяють легко закріпити утримувач на козирку панелі приладів. Завдяки такому розташування смартфон буде завжди під рукою, при цьому не заважаючи огляду. Це ідеальне розміщення функції навігації. Фіксатор щільно і нерухомо тримається, тому не впаде навіть за трясіння автомобіля.

Елегантний стильний автотримач

Завдяки використанню новітніх технологій обробки металу матова поверхня автомобільного аксесуара відрізняється зовнішньою привабливістю та приємна на дотик. Ідеальне поєднання міцних, зносостійких матеріалів ABS-пластику та металу гарантує довговічність тримача. Компактна стильна модель буде стильно виглядати в салоні автомобіля. Вага автотримача становить лише 111 грам.

Безпека для вашого смартфона

Відомий високою якістю та увагою до деталей виробник подбав про максимальну безпеку вашого девайсу. Для фіксації смартфона використовується простий та зрозумілий пружинний механізм. Завдяки ширині двох затискачів девайс надійно розташовується у тримачі. На кінцях затискачів є спеціальні обмежувачі, які не дають смартфону випасти. Поверхня не слизька, що додатково забезпечує безпеку електронного пристрою.

Повертайте смартфон на 360 градусів

Стильний, функціональний та ергономічний утримувач дає повну свободу використання смартфона за рахунок можливості обертання на 360 градусів. Надійне з'єднання, що обертається, допоможе вибрати оптимальне розташування смартфона, щоб його екран був повністю в полі зору. Використовуйте всю функціональність смартфона, не утримуючи його в руках. Приймайте дзвінки одним дотиком, відстежуйте навігацію тощо. Регулювати розташування можна у горизонтальній площині в межах 360 градусів.